Skip to content Skip to footer

10 lucruri pe care nu le stiai despre Masajul cu Bambus

Masajul cu bambus este o artă pentru mine și mă simt norocos că am avut șansa să descopăr această tehnică extraordinară de modelare corporală.

Astăzi vreau să-ți povestesc despre cum se face masajul cu bambus, ca să știi la ce să te aștepți de la o astfel de ședință de modelare corporală.

Pregătirea pentru masaj

Pentru rezultate optime, recomand întotdeauna o împachetare la cald cu cremă anticelulitică, pentru a pregăti pielea să reacționeze cât mai rapid la efectele masajului cu bambus.

Printre efectele împachetării la cald se numără hidratarea profundă, stimularea circulaţiei sângelui şi a metabolismului, efectul calmant, relaxant, dar și favorizarea menținerii elasticității pielii.
Această procedură durează 30 de minute. Masajul cu bambus se poate efectua și în lipsa împachetării la cald, însă efectele vor apărea după un pic mai mult timp, în funcție de caz.

Masajul cu bambus propriu-zis

După împachetarea la cald, vei lua loc pe masaj de masaj, unde vei beneficia de 50 de minute de masaj viguros cu bambus, menit să pătrundă adânc în țesut și să-și manifeste multiplele beneficii.
Pentru ca bețele de bambus să alunece pe piele, folosesc uleiuri hidrantate cu arome naturale, care vor hidrata pielea în profunzime și care te vor ajuta să te relaxezi și să te simți revigorată.

Factorul important este priceperea terapeutului, care trebuie să manevreze bețele de bambus cu abilititate pentru a genera rezultatele dorite.

În masajul cu bambus, mișcările sunt ferme, viguroase și pornesc din încheietura mâinilor. Mișcările de rotație-alunecare stimulează puncte specifice de pe trup, capabile să activeze limfa, să reducă celulita și să elimine mai ușor toxinele din organism.

Bețele de bambus sunt netezite cu grijă și au 3 dimensiuni: cele mai groase sunt pentru tratementele de început, iar cele mai subțiri se folosesc pentru tratamente avansate. E important de reținut că tipul de mișcare și intensitatea masajului sunt adaptate fiecărei persoane. Prin urmare, masajul cu bambus este nedureros și nu lasă vănâtăi, chiar dacă este viguros.

Este recomandat să urmezi un tratament intensiv de 10 ședințe inițial, pentru ca apoi să treci la un regim de întreținere, însă recomandările depind foarte mult de situatia specifică a clientei/clientului. Atât femeile, cât și bărbații se pot bucura de beneficiile extraordinare și vizibile ale masajul cu bambus!

După masaj, te vei putea curăța de uleiul de masaj și e posibil să simți nevoia să merg la toaletă, fiindcă efectele drenajului limfatic sunt vizibile imediat. Această nevoie este normală și astfel corpul îți demonstrează că răspunde la stimului de a elimina apa în exces din organism, alături de toxinele aferente.

Cum pot incepe?

Fa-ti o prima programare la 0766 448 103 si convinge-te singura de beneficiile extraordinare ale terapiei de modelare corporala prin masaj cu bambus.

Ma poti contacta oricand pe pagina de Facebook Dan Bujor Bamboo Massage.

Leave a comment

0.0/5