Ce rezultate obtii?

Ce rezultate obţii?

SLĂBEŞTI EXACT ACOLO UNDE AI NEVOIE

Masajul cu beţe de bambus ajută la dizlocarea depozitelor de grăsime, în special din zonele greu de lucrat la sală (flancuri, coapse, şolduri etc).

ELIMINI CELULITA FĂRĂ PIC DE DURERE

Masajul cu beţe de bambus NU este un masaj anticelulitic, ci o terapie net superioară, care oferă rezultate vizibile, previne recurenţa şi NU doare absolut deloc. Unul dintre principalele avantaje ale tehnicii constă în faptul că oferă rezultate de 8 ori mai bune decât masajul clasic anticelulitic, fără leziunile asociate acestuia din urmă.

ACCELEREZI ÎN MOD NATURAL ARDEREA GRĂSIMILOR

Fiind un masaj dinamic şi viguros, întreg organismul este pus în mişcare, astfel încât procesele responsabile cu arderea grăsimilor sunt stimulate şi reinvatate să funcţioneze la capacitate maximă.

SCAPI DE INSOMNII ŞI ÎŢI ÎNTĂREŞTI IMUNITATEA

Masajul cu beţe de bambus este un excelent remediu pentru persoanele care suferă de insomnii, reglând ciclul somn-trezire şi contribuind astfel la îmbunătăţirea calităţii vieţii. De asemenea, prin faptul că favorizează eliminarea toxinelor din organism, masajul cu beţe de bambus pregăteşte corpul să lupte la capacitate maximă cu viruşii.

rezultate

ALTE AVANTAJE:

  • Masajul cu bambus este recomandat în egală măsură celor care vor să slăbească şi să se menţină în formă, femeilor gravide (începând cu luna a patra de sarcină), sportivilor de performanţă, persoanelor care se confruntă cu retenţie de apă la nivelul membrelor, precum şi celor care prezintă varice sau vene subţiri.
  • Ajută organismul să se refacă mai repede după efort fizic. Masajul cu beţe de bambus devine astfel terapia ideală atât pentru pasionaţii de mişcare, cât şi pentru atleţi sau sportivi de performanţă.
  • Prin masajul cu bambus este stimulată şi producţia de endorfine (hormonul fericirii), aşadar chiar te simţi mai bine dispusă după o şedinţă de masaj cu bambus. Iar dacă optezi pentru un program complet, poţi da uitării stările anxioase sau depresive.

real clients, real results

Iti prezentam

echipa noastră