Skip to content Skip to footer

Ce rezultate obții?

SLĂBEȘTI EXACT ACOLO UNDE AI NEVOIE

Masajul cu bețe de bambus ajută la dislocarea depozitelor de grăsime, în special din zonele greu de lucrat la sală (flancuri, coapse, șolduri etc).

ELIMINI CELULITA FĂRĂ PIC DE DURERE

Masajul cu bețe de bambus NU este un masaj anticelulitic, ci o terapie net superioară, care oferă rezultate vizibile, previne recurența și NU doare absolut deloc. Unul dintre principalele avantaje ale tehnicii constă în faptul că oferă rezultate de 8 ori mai bune decât masajul clasic anticelulitic, fără leziunile asociate acestuia din urmă.

ACCELEREZI ÎN MOD NATURAL ARDEREA GRĂSIMILOR

Fiind un masaj dinamic și viguros, întreg organismul este pus în mișcare, astfel încât procesele responsabile cu arderea grăsimilor sunt stimulate și reînvățate să funcționeze la capacitate maximă.

SCAPI DE INSOMNII ȘI ÎȚI ÎNTĂREȘTI IMUNITATEA

Masajul cu bețe de bambus este un excelent remediu pentru persoanele care suferă de insomnii, reglând ciclul somn-trezire și contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții. De asemenea, prin faptul că favorizează eliminarea toxinelor din organism, masajul cu bețe de bambus pregătește corpul să lupte la capacitate maximă cu virușii.

Alte avantaje

  • Masajul cu bambus este recomandat în egală măsură celor care vor să slăbească și să se mențină în formă, femeilor gravide (începând cu luna a patra de sarcină), sportivilor de performanță, persoanelor care se confruntă cu retenție de apă la nivelul membrelor, precum și celor care prezintă varice sau vene subțiri.
  • Ajută organismul să se refacă mai repede după efort fizic. Masajul cu bețe de bambus devine astfel terapia ideală atât pentru pasionații de mișcare, cât și pentru atleți sau sportivi de performanță.
  • Prin masajul cu bambus este stimulată și producția de endorfine (hormonul fericirii), așadar chiar te simți mai bine dispusă după o ședință de masaj cu bambus. Iar dacă optezi pentru un program complet, poți da uitării stările anxioase sau depresive.

Real clients, real results

Iti prezentam

Echipa noastra

Leonard

Senior Trainer

Mihai

Expert Trainer

Cristi

Senior Trainer

George

Senior Trainer

Dana

Senior Trainer

Eduard

Expert Trainer

Dan

Master Trainer