Skip to content Skip to footer

Ce înseamnă masaj cu beţe de bambus?

Masajul cu bețe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea țesutului atât cu ajutorul bețelor speciale de bambus – rulare rapidă și energică pe suprafața pielii, cât și prin mișcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor și îmbunătățesc circulația.

Bețele de bambus folosite în masaj reprezintă practic porțiuni din tulpina plantei, tăiate și șlefuite astfel încât să fie netede și potrivite pentru efectuarea terapiei.

Bambusul se utilizează de mii de ani în procedurile de relaxare și în cele terapeutice, în structura acestuia regăsindu-se o substanță – silica (aceeași cu cea din corpul uman) –  bogată în minerale, calciu și magneziu, care susține frumusețea și aspectul suplu, ferm și tonifiat al pielii.

Rulate pe zonele care necesită remodelare – picioare, coapse, fese, abdomen, talie etc, bețele de bambus favorizează un drenaj limfatic instrumental superior tuturor celorlalte metode utilizate în centrele de înfrumusețare sau spa-uri, eliminând atât toxinele din organism, cât și surplusul de apă responsabil cu volumul mărit al membrelor și cu aspectul denivelat al pielii.

De ce bețe de bambus?

Bețele de bambus reprezintă cele mai indicate instrumente pentru dizlocarea celulelor adipoase și pentru reducerea stratului de grăsime. Cu ajutorul lor, terapeuții pot pătrunde mai adânc în țesutul adipos, diminuându-i volumul și reconturând astfel silueta în timp record. Nicio altă metodă de remodelare corporală non-invazivă nu se poate mândri cu asemenea rezultate.

Dan Bujor lucrează cu 6 tipuri de bețe de bambus de diferite dimensiuni și circumferințe (de la cele foarte subțiri potrivite masajului pe un țesut dens și până la cele groase, ideale pentru masarea în deplină siguranță a zonelor varicoase), pe care le alternează în funcție de particularitățile individuale și de nevoi: tipul de țesut și calitatea acestuia, gradul de celulită, problemele cu care se confruntă fiecare persoană în parte (vene sau capilare fragile etc) sau sensibilitatea cutanată.

Înainte de începerea masajului, pe întreg corpul se aplică ulei natural de cocos, atât pentru a facilita mișcările de rulare/rotire a bețelor de bambus, cât și pentru a favoriza procesul de detoxifiere. Uleiul de cocos este preferat oricărei creme anticelulitice, deoarece este cel mai eficient remediu natural de combatere a celulitei și hidratare intensă a pielii, având o extraordinară putere lipoactivă (topire a grăsimilor) și regenerantă (susține elasticitatea pielii și îi întărește bariera protectoare). În plus este 100% sigur pentru piele, nu produce reacții alergice și nu conține aditivi sintetici.

Happy Hour

Masaj cu bețe de bambus

Ședință individuală
190 lei1 ședință
comandă
Abonament 3 sedințe
500 lei3 ședințe
comandă
Abonament 5 ședințe
720 lei5 ședințe
comandă
BEST DEAL
Abonament 10 ședințe
1400 lei10 ședințe
comandă

*HAPPY HOUR (interval orar 07:00 – 18:00)

Abonamente Master Trainer

Masaj cu bețe de bambus

Ședință individuală
1 ședință de masaj cu bambus la MASTER TRAINER
320 lei1 ședință
comandă
Abonament 5 ședințe
5 ședințe de masaj cu bambus la MASTER TRAINER
1500 lei5 ședințe
comandă
Abonamente Senior Trainer

Masaj cu bețe de bambus

Ședință individuală
1 ședință de masaj cu bambus la SENIOR TRAINER
220 lei1 ședință
comandă
Abonament 3 ședințe
3 ședințe de masaj cu bambus la SENIOR TRAINER
580 lei3 ședințe
comandă
Abonament 5 ședințe
5 ședințe de masaj cu bambus la SENIOR TRAINER
950 lei5 ședințe
comandă

Masaj la 4 mâini

Ședință individuală
1 ședință de masaj cu bambus la 4 mâini
350 lei1 ședință
comandă
Abonament 5 ședințe
5 ședințe de masaj cu bambus la 4 mâini
1300 lei5 ședințe
comandă
Iti prezentam

Echipa noastra

Leonard

George

Eduard

Cristi

Dan

Dana

Mihai