Skip to content Skip to footer

Tratament facial cu beţe de bambus

Masajul facial cu bețe de bambus este una dintre cele mai în vogă terapii anti-aging la ora actuală, în special datorită efectelor detoxifiante, drenante și decongestionante care nu pot fi egalate de nicio altă procedură cosmetică.

Mai precis, este vorba despre un masaj profesional profund, efectuat ca la carte, însă care atinge un nou nivel de performanță gratie bețelor de bambus, cu ajutorul cărora sunt stimulate glandele limfatice și este favorizată eliminarea toxinelor și a excesului de fluide de la nivelul feței. În plus, mișcările delicate de rulare a bețelor de bambus pe suprafața tenului, sunt extrem de plăcute și de relaxante, deoarece prin masaj sunt stimulați atât terminațiile nervoase, cât și punctele de presiune.

La finalul unei ședințe de masaj facial cu bețe de bambus, îți vei simți tenul mai tonifiat, mai curat și mai suplu, iar cearcănele, roșeața sau oboseala de pe chip vor dispărea ca prin magie. De asemenea, masajul facial scade nivelul anxietății și îți îmbunătățeste dispoziția și starea de spirit, așadar beneficiile nu se reduc doar la frumusețe, ci vizează și planul psiho-emoțional.

Sedinta

Tratament facial cu beţe de bambus

Ședință individuală
130 leiședința 30 min
comandă
Iti prezentam

Echipa noastra

Leonard

Dan

Mihai

Eduard

Cristi

Dana

George