Skip to content Skip to footer

Cine suntem?

“Dan Bujor – Bamboo Massage” a fost inaugurat in anul 2011, de catre terapeutul care a reusit nu doar sa confere masajului cu bambus noi valente, transformandu-l dintr-o terapie de relaxare, intr-una de remodelare a intregii siluete, ci sa il si perfectioneze intr-o maniera unica, nemaintalnita altundeva in lume.

De atunci si pana in prezent, meniul de terapii al centrului s-a diversificat, alaturi de masajul cu bambus clasic si de cel la patru maini, clientii putand alege dintr-o gama diversa de terapii corporale si faciale, menite sa raspunda oricarei doleante – de la masajul de relaxare si pana la masajul terapeutic sau programele concepute special pentru cupluri, viitoare mirese sau femei insarcinate.

Puterea exemplului

Calatoria lui Danut Bujor in universul frumusetii a inceput ca o misiune personala, asa cum se intampla de altfel cu fiecare persoana care trece pragul centrului si care isi pune toate sperantele in obtinerea rezultatelor mult visate. Danut s-a confruntat o perioada indelungata de timp cu foarte multe kilograme in plus, ajungand chiar la limita obezitatii. Atunci a constientizat ca este momentul pentru o schimbare si ca infaptuirea acesteia sta doar in puterea lui. La inceputul anilor 2000, in Romania nu exista niciun centru care sa ofere servicii complete de masaj si de remodelare corporala, integrate cu cele de relaxare, recuperare si well-being. Danut isi imagina cum va arata un astfel de loc, fiind ferm convins ca in completarea unui stil de viata echilibrat, masajul ofera cele mai bune rezultate pe termen lung. Unsprezece ani mai tarziu, visul sau avea sa devina realitate.

Dupa mai multe specializari si cursuri, Danut a obtinut in 2005 diploma de tehnician maseur. Din acel moment, masajul a devenit pentru el nu doar o profesie careia ii dedica cu mult peste orele firesti de lucru ale unui om obisnuit – in jur de 12-15 ore zilnic, ci un ritual care i-a schimbat complet viata. Dintr-o persoana care manca compulsiv si haotic, care gafaia dupa ce urca doua etaje, care se simtea lipsit de energie si care schimba frecvent marimile la haine, Danut a devenit un exemplu de rigurozitate, vointa si determinare, dovedind, asa cum afirma ori de cate ori este intrebat, ca absolut nimic nu este imposibil, atata timp cat iti doresti cu ardoare sa obtii lucrul respectiv.

Nu exista nu se poate

“Nu exista nu se poate” este deviza care l-a manat in permanenta pe Danut Bujor sa se auto-depaseasca, sa se perfectioneze si sa transforme vietile celor care apeleaza la serviciile echipei sale, asa cum s-a intamplat si in cazul lui. Exemplul personal este intotdeauna cel care functioneaza cel mai bine, iar Danut nu s-a ferit sa impartaseasca povestea sa tuturor persoanelor pe chipul carora a citit deznadejde.

Specialist in patru tehnici de masaj, Danut a ales sa practice din 2011 exclusiv masajul cu bambus, descoperind ca acesta constituie o veritabila terapie holistica, capabila nu doar sa relaxeze corpul, ci sa il si recontureze, contribuind de asemenea si la reglarea ritmurilor interne.

Dintr-o tehnica care pana in 2009-2010 era asociata doar relaxarii si detensionarii, sub priceperea lui Danut Bujor, masajul cu bambus s-a transformat intr-un tratament complex, care imbunatateste vizibil calitatea vietii. Si care determina pe oricine sa isi doreasca mai mult.

Totul este posibil

Timp de cativa ani, Danut a lucrat intens la perfectionarea tehnicii de masaj cu bete de bambus (ce dateaza de mii de ani, fiind originara de pe taramurile Asiei), astfel incat rezultatele obtinute sa fie cu adevarat remarcabile si sa raspunda exigentelor si nevoilor actuale. Danut si-a dorit sa puna la punct un masaj unic ca performanta, care sa poata fi efectuat de catre orice persoana, care sa nu cauzeze niciun disconfort sau senzatie de durere, si ale carui efecte sa poata fi observate incat de la primele sedinte.

Masajul cu bete de bambus efectuat in prezent la “Dan Bujor – Bamboo Massage” este singular nu doar in Romania, ci in lume! Marturie stau atat cercetariile in arealul esteticii, care converg fara exceptie la aceeasi concluzie – masajul cu bete de bambus este cea mai performanta terapie de remodelare corporala non-invaziva existenta in prezent, cat si testimonialele miilor de cliente care de-a lungul anilor au trecut pragul centrului si care au revenit de fiecare data, convinse de rezultate si de profesionalismul intregii echipe conduse de catre Danut Bujor.

“Dan Bujor – Bamboo Massage” inseamna terapii care remodeleaza silueta, relaxeaza psihicul si echilibreaza organismul. Si care mai presus de toate, nu dau niciodata gres. Pentru ca de indata ce ajungi la centru, misiunea ta devine si misiunea noastra.

Fiecare dintre noi ne dorim o minte şi un corp frumos şi sănătos. Din punctul meu de vedere, masajul cu bambus făcut de Dan Bujor este unul dintre elementele principale care ne ajută să ne păstrăm corpul în forma fizică pe care ne-o dorim. Vă invit să vă convingeţi.

Loredana Salanta

Loredana Salanta

Top Model of the World

Dan Bujor mi-a promis că, într-o lună, masajul cu bambus o să mă scape de celulită şi o să arăt WOW. Pot spune că, după doar 2 săptămâni, rezultatele sunt extraordinare. Mai mult de atât, Dan este şi un bun sfătuitor, cu privire la viaţa sănătoasă, dar şi un profesionist desăvârşit. Mă bucur că am ales Dan Bujor – Bamboo Massage. Am devenit dependentă şi pe deplin mulţumită de masajul cu bambus!

Lidia Buble

Lidia Buble

Artist

Îl iubesc pe Dan Bujor! El m-a ajutat să descopăr masajul cu bambus şi sunt deja luni bune de când merg constant la clinică! După primele şedinţe am observat că am pielea extrem de fină, iar asta mi-a declanşat dependenţă. Acum trebuie să recunosc că nu este o terapie pe care am inventat-o noi. Masajul cu bambus este terapia preferată de foarte multe persoane publice autohtone, dar şi de vedetele mari de la Hollywood!

Nicole Cherry

Nicole Cherry

Artist
Iti prezentam

Echipa noastra

Dan

Master Trainer

Dana

Senior Trainer

Mihai

Expert Trainer

Leonard

Senior Trainer

George

Senior Trainer

Cristi

Senior Trainer

Eduard

Expert Trainer