Skip to content Skip to footer
Welcome to order

Gift Certificates

You deserve better than a rushed massage by a rookie therapist in a place that makes you feel more stressed

Silver

Icon
$100
I want this card

Platinum

Icon
$500
I want this card
Testimonials

What People Say About Us

Îl iubesc pe Dan Bujor! El m-a ajutat să descopăr masajul cu bambus şi sunt deja luni bune de când merg constant la clinică! După primele şedinţe am observat că am pielea extrem de fină, iar asta mi-a declanşat dependenţă. Acum trebuie să recunosc că nu este o terapie pe care am inventat-o noi. Masajul cu bambus este terapia preferată de foarte multe persoane publice autohtone, dar şi de vedetele mari de la Hollywood!

Nicole Cherry

Nicole Cherry

Artist

Fiecare dintre noi ne dorim o minte şi un corp frumos şi sănătos. Din punctul meu de vedere, masajul cu bambus făcut de Dan Bujor este unul dintre elementele principale care ne ajută să ne păstrăm corpul în forma fizică pe care ne-o dorim. Vă invit să vă convingeţi.

Loredana Salanta

Loredana Salanta

Top Model of the World

Dan Bujor mi-a promis că, într-o lună, masajul cu bambus o să mă scape de celulită şi o să arăt WOW. Pot spune că, după doar 2 săptămâni, rezultatele sunt extraordinare. Mai mult de atât, Dan este şi un bun sfătuitor, cu privire la viaţa sănătoasă, dar şi un profesionist desăvârşit. Mă bucur că am ales Dan Bujor – Bamboo Massage. Am devenit dependentă şi pe deplin mulţumită de masajul cu bambus!

Lidia Buble

Lidia Buble

Artist