Tratament facial cu beţe de bambus

Tratament facial cu beţe de bambus

Masajul facial cu bete de bambus este una dintre cele mai in voga terapii anti-aging la ora actuala, in special datorita efectelor detoxifiante, drenante si decongestionante care nu pot fi egalate de nicio alta procedura cosmetica.

Mai precis, este vorba despre un masaj profesional profund, efectuat ca la carte, insa care atinge un nou nivel de performanta gratie betelor de bambus, cu ajutorul carora sunt stimulate glandele limfatice si este favorizata eliminarea toxinelor si a excesului de fluide de la nivelul fetei. In plus, miscarile delicate de rulare a betelor de bambus pe suprafata tenului, sunt extrem de placute si de relaxante, deoarece prin masaj sunt stimulati atat terminatiile nervoase, cat si punctele de presiune.

La finalul unei sedinte de masaj facial cu bete de bambus, iti vei simti tenul mai tonifiat, mai curat si mai suplu, iar cearcanele, roseata sau oboseala de pe chip vor disparea ca prin magie. De asemenea, masajul facial scade nivelul anxietatii si iti imbunatateste dispozitia si starea de spirit, asadar beneficiile nu se reduc doar la frumusete, ci vizeaza si planul psiho-emotional.

Tarife

Tratament facial cu beţe de bambus

Şedinţă individuală
lei130şedinţa 30 min
Iti prezentam

echipa noastră