Masaj terapeutic RE-SET

Masaj terapeutic RE-SET

Periodic organismul are nevoie de un restart pentru a putea funcţiona la capacitate maximă. Iar masajul terapeutic este alegerea ideală pentru a te asigura că eşti în cea mai bună formă posibilă.

Terapia RE-SET, dezvoltată de către specialistul nostru Riccardo Lombardi, este o metodă unică de masaj care te ajută să îţi corectezi postura, să îţi îmbunătăţeşti mobilitatea şi să scapi de durerile articulare, de oase sau musculare.

În plus, terapia RE-SET are efecte dovedite şi în ameliorarea problemelor digestive, a stărilor anxioase, a insomniilor, a migrenelor supărătoare, a oboselii cronice şi în fortifierea sistemului imunitar.

Vei îndrăgi RE-SET Therapy prin prisma rezultatelor extraordinare şi a faptului că diferă substanţial de masajul terapeutic clasic, care uneori poate fi dureros.

Terapia RE-SET este blândă, se adaptează exact la nevoile pe care le ai şi rezolvă problemele care apar periodic din cauza posturii şi a consumului energetic, sau din pricina obiceiurilor greşite.

Recomandăm RE-SET Therapy persoanelor sedentare, care îşi petrec mult timp la birou, copiilor, pasionaţilor de sport sau atleţilor de performanţă.

Abonamente

masaj terapeutic

Şedinţă individuală
lei115şedinţa
Abonament 4 şedinţe
lei4994 şedinţe
Abonamente

masaj terapeutic RE-SET

Şedinţă individuală
lei199şedinţa
Abonament 4 şedinţe
lei7494 şedinţe
Iti prezentam

echipa noastră

Dan Bujor
Dan Bujor
Master Trainer
Eduard Bercu
Eduard Bercu
Masaj bambus, relaxare & miere
Mihai Florea
Mihai Florea
Masaj bambus & relaxare